Voetbal pronostiek

Maak gratis een voetbal pronostiek voor onder je vrienden, voor op school of op het werk

Op dit moment werken we aan een pronostiekspel dat je gratis kan spelen via het populaire Discord chatplatform. Het enigste wat je zal moeten doen is een account op Discord aanmaken, onze voetbalbot toevoegen en beginnen pronostiekeren.

Wanneer zal de voetbal pronostiek klaar zijn?

We doen er alles aan om de pronostiektool vóór de start van de EURO 2024 af te hebben.
Zo moet je niet meer zitten te klungelen in die mottige Excel :)

Hoe werkt de voetbal pronostiek?

De eigenaar of eigenaars van de Discord chatserver bepalen op welke wedstrijden of volledige toernooien en voetbalcompetities er geraden kan worden. De eigenaar kan dan instellen hoe veel op voorhand er niet meer veranderd kan worden (bijvoorbeeld tot een uur voor de wedstrijd begint of een dag of zelfs een week...). Eens dit is ingesteld kunnen de leden van de chatserver hun pronostieken indienen bij de Football Nation voetbalbot. Deze onthoudt dan wie wat voorspelt.

Als eigenaar van de pronostiek kan je dan gaan instellen wanneer er klassementen van de pronostiek gepost worden. Na iedere wedstrijd. Iedere dag of 1 keer per week.

Deze voetbalpronostiek is zeer flexibel, je kan er alle kanten mee uit.

Hoe verloopt de puntentelling, welke systeem wordt er gebruikt?

Op dit moment zijn we er nog niet 100% uit hoe de puntentelling zal verlopen. In eerste instantie zal je gebruik moeten maken van het systeem dat we aanleveren maar op termijn willen we ervoor zorgen dat je zelf kan kiezen hoe de winnaar van je voetbal pronostiek bepaalt zal worden.

Op de hoogte blijven?

We mikken er dus op om zeer snel deze tool te lanceren.

De beste manier is om lid te worden van onze Discord chatserver. Dit is heel simpel, gewoon hier klikken. De voertaal is er Engels maar je kan ook in het Nederlands verdergeholpen worden. We zijn Belgisch en er zijn ook meerdere Nederlanders aanwezig om je verder te helpen. Via dit kanaal op Discord krijg je automatisch een melding als de pronostiek-mogelijkheid beschikbaar is.

De voetbalbot bestaat ook al trouwens. Op dit moment kan de bot je al op de hoogte houden van je favoriete teams, bekers en competities.
Je kan de voetbalbot toevoegen door op deze pagina op de invite knop te drukken